UNIA

Auto Parts

Профил

Фирмата Unia International е оформена во 1990 година и се занимава со трговија на автоделови. На лагер располагаме со повеќе од 11000 артикли поврзани со кочиони системи и делови за преден трап. Нашата фирма се јавува како генерален дистрибутер на фирмите REMSA- Шпанија, производител на диск плочки, гуртни, дискови за лесен и товарен програм; TEKNOROT- Турција, производител на спони, јабучици, внатрешни спони, стабилизатори, рамења, вилушки, чаури, држачи за мотор итн; SEINSA Autofren- Шпанија , производител на гумички за кочиони системи (клипчиња, пумпи за кочници, пумпи за квачило), цилиндри за истите како и манжетни за зглобови и манжетни за внатрешни спони. 

Сите производи поседуваат сертификати за квалитет издадени од реномирани европски куќи за сертификација на производите со што нивната употреба во Вашето возило ви гарантира безбедност и сигурност.

remsa teknorot eeinea autofren kautek PB mapa